Gift ideas for her & him

En varmaan ole ainoa, jolla iskee joulun lähestyessä pieni paniikki siitä mitä sukulaisille ja ystäville hankkisi joululahjaksi? Tänä vuonna olen tehnyt paljon lahjoja itse, joten suuremmalta stressiltä on vältytty mutta päätin silti koota pienet ideakollaasit siitä, mitä kaupasta olisi voinut kääriä joulupaperin sisään. Yritin miettiä sellaisia ideoita joista on helppo keksiä sekä pihistä, että panosta versioita ja monia pystyy soveltamaan eri ikäisille lahjansaajille sopiviksi.

Untitled #2
Treenivaatteet ja -varusteet: liikkuvalla ihmisellä ei voi koskaan olla liikaa urheiluvaatteita ja pienetkin asiat kuten urheilusukat, uusi juomapullo tai puhelinkotelo ilahduttavat varmasti lahjansaajaa!
Pehmeät paketit: Kukapa ei ilahtuisi uusista pehmoisista tossuista, pyjamasta tai oloasusta.
Asusteet: Uudet meikkisiveltimet, nätit puhelimenkuoret, pörröinen avaimenperä tai vaikkapa uudet kuulokkeet
Astiat: lahjansaajan keräämään astiastoon täydennystä tai vaikkapa aamukiireet pelastava take away-muki 
Sisustusesineet: Nättejä tuoksukynttilöitä, kiireiselle ystävälle kalenteri seuraavalle vuodelle tai vaikkapa muistivihko kivalla printillä varustettuna.

Untitled #1Elektroniikka: Hifistelijälle uudet kuulokkeet, partakone tai täydennystä pelikokoelmaan
Treenivaatteet: Uudet salihanskat, treenikassi tai treenipaita ilahduttavat varmasti!
Harrastusvälineet: laskettelulasit, kalastusvälineet tai käsipainot... Mitä ikinä lahjan saaja harrastuksiin kuuluukaan!
Pehmeät paketit: esimerkiksi boksereita tai sukkia tarvitsee aina
Asusteet: kravatti, rusetti, lompakko tai puhelinta suojaamaan uudet kuoret.
Miesten kosmetiikka: ainakin meillä poikaystäväni luottaa usein mielummin mun makuun tuoksua valitessa ja tämä onkin hyvä sauma auttaa esimerkiksi sen uuden tuoksun valinnassa.


Lahjakortit, leffaliput ja suklaarasiat on varmasti myös aina mieluisia juttuja ja tosiaan jos on aikaa on niin kivoja lahjoja saa pienellä vaivalla tehtyä myös itse! Esimerkiksi "in a jar" -tyyppiset lahjat on  hauskoja ja niistä saa todella persoonallisia. Jos lahjansaaja pitää esimerkiksi kaakaosta niin ei muuta kun kuivat aineet lasipurkkiin ja lisäksi vaikka pari kourallista minivaahtokarkkeja tai suklaapaloja kaakaojauheen sekaan.

Lähetä kommentti