Christmas facts about me

1. Meillä on poikaystävän kanssa yhteinen perinne, että pidetään joka adventtisunnuntai joululeffojen katselupäivä ja valitaan yhdessä molempien lemppareita katseltavaksi vuorotellen. Mun kaikkien aikojen lemppareita on Love actually, Holiday, The Grinch, neljä joulua yhdessä päivässä, yksin kotona 2 ja lista vaan jatkuu... ainakin nää kaikki on pakko nähdä joka vuosi!

2. Lakkailen kynnet joulun aikaan usein kirkkaan punaiseksi ja etenkin aattona tykkään siitä, että päällä on punaista jossain muodossa.

3. Paketointi on ollut aina mun lempipuuhaa ja tykkään panostaa siihen. Tänä vuonna suunnitelmissa on ostaa jotain kivaa  puna-valkokuvioista joulupaperia, valkoista nauhaa, söpöt pakettikortit ja ehkä jotain extraa vielä lisäksi. Täytyykin lähteä paketointitarvike kaupoille ennen kuin kaikki ovat loppu!

4. Kuten aiemminkin oon kertonut, sisustan usein vuodenaikojen mukaan ja koti saa erityisesti joulun aikaan kunnon extreme makeoverin kun punaiset yksityiskohdat ja jouluvalot valtaavat joka nurkan.

5. Oon sen verran perinteinen, että punainen on mulle se oikea joulun väri enkä oikein osaa itse hyödyntää nyt paljon trendinä ollutta mustaa & kultaa joulujutuissa.

6. Ostin viimevuonna itselleni paksut ja pehmoiset joulusukat ja pidin niitä koko joululoman jalassa kotona hengaillessa. Päätin jatkaa "perinnettä" tänäkin vuonna ja joulusukat löytyy jalasta tälläkin hetkellä.

7. Luukutan joka päivä Spotifyn joulusoittolistoja ja autoradiossakin soi jouluradio tämän kuukauden ajan.

8. Meidän perheessä on ollut tapana kokeilla joka joulu jotain uutta reseptiä ja tänä vuonna ajateltiin kokeilla tehdä itse lakujogurtista tehtyä leipää. Saapa nähdä miten onnistuu!

9. Rakastan joulun aikaan kierrellä kaupungilla ihan muutenkin vain; katsella jouluvaloja, ihastella näyteikkunoita ja siinä samalla miettiä joululahjoja perheelle ja ystäville. Ihan parasta!

Kuvat täältä

10. Meillä on poikaystävän kanssa ollut tapana katsoa joululomalla kaikki Hobitit ja The lord of the ringsit maratonina. Niistäkin on tullut meille sellaisia "joululeffoja" ja kiva yhteinen perinne.

11. Ollaan järkätty muutaman vuoden ajan kaveriporukalla pikkujoulut ja tällä viikolla on taas niiden aika, jee! Tällä kertaa ne vietetäänkin oikein pitkän kaavan mukaan.

12. Vaikka tykkäänkin perinteistä, niin olen kuitenkin innokas kokeilemaan myös kaikkea uutta!  Esimerkiksi joulutortut erilaisilla täytteillä ja muodoilla on hauska tapa saada kivaa twistiä perinteisiin juttuihin.


Millaisia jouluperinteitä teillä on? Löytyykö samoja juttuja kuin multa? :)

2 kommenttia

 1. Voi miten ihania joulujuttuja! Mie niin innolla tässä aloittelen joulukorttien tekemistä, että varmaan seuraavat päivät täyttyvät vaan kaikenlaisesta jouluhössötyksestä.. :D

  Mutta tuosta punaisesta joulun värinä oon niin samaa mieltä! En osaa mieltää mustaa ja kultaa joulun väreiksi, koska punaista sen olla pitää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiih joulukorttien askartelu on ihan parasta hommaa paketoinnin rinnalla! Nauti jouluhössötyksistä <3

   Poista