Spring wanties

spring vibes

Oops, tämän postauksen luonnos oli ilmeisesti lipsahtanut julkaisuun jo ennen aikojaan, joten uusi yritys tällä kertaa!

Mulla on viimeaikoina tullut "tarvetta" vähän kaikelle mahdolliselle ja oonkin yrittänyt pitää parhaani mukaan rahapussin visusti laukun pohjalla kun uusia himotuksia on tullut vastaan. Tuntuu että taistelen saman asian kanssa joka kevät mutta minkäs sille voi kun vuodesta toiseen ne kevätjutut vaan houkuttelee ihan hirveästi! Jotenkin nuo aurinkoiset päivät yhdistettynä kauppojen kevätuutuuksiin on todella vaarallinen kombo. :D Mutta tässäpä tulisi vähän juttuja, mitä mun himotuslistalta löytyy tällä hetkellä:

1. Oversize takit
Näitä "ylisuuria" nahkabikereita ja farkkurotseja on viimeaikoina tullut paljon vastaan Instagrammissa ja Pinterestissä ja nää näyttää jotenkin tosi freshiltä kun pitkään on ollut muoti suunnilleen "mitä tiukempi, sen parempi". Oon aina tykännyt pukeutua mielummin vähän löysiin vaatteisiin, sillä en tykkää yhtään siitä että vaatteet ahdistaa päällä millään tavalla. Oversize muoti on siis ehdottomasti mun makuun!

2. Adidaksen perusteeppari
Himoitsin tuota ihan perus mustaa Addun logo t-paitaa jo viime keväänä ja taas sen pn päässyt kummittelemaan jostain mun mieleen (Saattaa johtua myös siitä, että näitä näkee suunnilleen joka toisella vastaantulijalla, heh). Se on vain kaikessa yksinkertaisuudessaan niin rento ja tyylikäs!

3. KAIKKI vaaleanpunainen
Tällä hetkellä tuo väri vaan saa mut ihan sekoamaan! Kaupat pursuaa mitä ihanimpia vaaleanpunaisia söpöyksiä ja viimeksi tänään taistelin pitkään itseni kanssa kotiutanko kollaasin kenkien tyyliset itselleni mutta sinne ne jäi kauppaan. Nyyyyyh. Tällä hetkellä kaapista löytyy ihanaakin ihanampi vaaleanpunainen bomber mutta se on tällä hetkellä ainoa kyseistä väriä oleva vaatekappale jonka omistan.

4. Naruolkaiminen rento mekko
Aluksi en yhtään lämmennyt teepaita+mekko yhdistelmälle mutta nähtävästi tässäkin asiassa pätee se että kun jotain näkee tarpeeksi ympärillä, siihen ihastuu itsekin. Tuollainen kuvan kaltainen rento naruolkainmekko olisi siis kiva yhdistää vaikkapa valkoisen t-paidan kaveriksi. Tästäkin himotuksesta voi kyllä syyttää puhtaasti Instagrammia.

5. Tennarit
Näitäkään ei varmaan koskaan voisi olla liikaa! Olen ehdottomasti tennarityttö eikä mun jalassa useinkaan nää korkkareita tai edes korollisia nilkkureita. Tällä hetkellä himotuslistan kärjessä komeilee nuo Vansin Old Skoolit, jotka taitaa olla suunnilleen kaikkien muidenkin suomalaisten suosikkikengät tällä hetkellä kun ainakin oma kokoni on joka paikasta loppuunmyyty.

6. Pikkureppu
Olen todella huono käyttämään laukkuja ja aina jos mahdollista, valitsen mahdollisimman pienen ja mielellään pitkällä olkaimella olevan version jota ei tarvitse pitää pelkästään toisella olkapäällä. Pikkureppu voisikin olla mun pelastus, sillä se ei olisi tiellä ja pysyisi tukevasti paikallaan.

7. Vaaleat farkut
Mä pidän lähes aina vain mustia farkkuja ja olisikin kivaa vaihtelua omistaa jotkut "värillisetkin" versiot. Olen lähiaikoina sovitellutkin muutamia vaaleita yksilöitä mutta vitsit miten vaikeaa onkaan löytää hyvin istuvia ja sopivan värisiä farkkuja. Tuntuu että aina jommastakummasta pitää tinkiä.. Hyviä vinkkejä otetaan siis vastaan!

8. Nude kynsilakka
Mulla on melkein aina lakatut kynnet ja yksinkertaisen nudet versiot tuntuu tällä hetkellä jotenkin kivalta vaihtelulta. Oon huomannut, että kynsilakkojakin valitessa värimieltymykset menee kausittain ja esimerkiksi syksyllä käytän paljon punaista ja viininpunaisia sävyjä kun taas keväällä kaikki hempeät värit miellyttää silmää enemmän.

Lähetä kommentti