BID2016

Vähän mattimyöhäsenä tulin kirjoittelemaan viikko sitten olleesta Blogger´s Inspiration Day:sta, jossa itsekin sain olla avecina mukana. Ihana bloggaajaystäväni Katja otti mut tosiaan päivän pikareissulle Helsinkiin mukaan ja meillä oli kyllä aivan todella hauska päivä! Hypättiin aamulla Jyväskylästä Onnibussiin ja oltiin jo ennen kahtatoista Helsingissä. Ennen tapahtuman alkua oli hetki aikaa hengailla mutta lähdettiin kuitenkin hyvissä ajoin suunnistamaan kohti Konepajan Brunoa. Viihdyttiin tapahtumassa 3,5 tuntia, eli tekemistä ja näkemistä kyllä riitti! Ei ehditty ihan jokaisella pisteellä käymäänkään mutta yritettiin kuitenkin kaikki mielenkiintoisimmat käydä läpi.

Tutustuttiin mm. Fresitan uutuuksiin, tehtiin stailaushaaste Vilan + Vero Modan pisteellä, käytiin räpsimässä halloween teemaiset photobooth kuvat ja herkuteltiin Shelterin ruokabaarin superhyvällä suklaakakulla. Ruokabaarissa oli tarjolla myös vegetacoja ja kookosmaitoon tehtyä tuorepuuroa mutta ne jäi tällä kertaa maistamatta. 
Fresitan drinkkibaari oli mun suosikkipiste, ei vaan drinkkien vuoksi vaan mielestäni esillepanoon ja viihtyisyyteen oli panostettu Fresitan pisteellä erityisesti. Niin ja siinä drinkki kädessä oli kiva seurata samalla lavalla ollutta keskustelua aiheesta "kun somettamisesta tulee työ".

Paikkana Konepaja Bruno oli todella onnistunut valinta ja tykkäsin paljon sen tehdasmaisesta tyylistä. Rakastan rakennuksia joiden takana on jokin tarina ja tämänkin rakennuksen taustalla on ilmeisesti pitkä historia. 

Mukava päivä tosiaan oli kaiken kaikkiaan ja oli kiva päästä tutustumaan uusiin tuotteisiin ja tietysti myös ihmisiin. Inspiration dayn jälkeen suuntasimmekin heti syömään ja illalla sitten bussilla vielä kotiin. Tällaiset pienet irtiotot piristää kyllä kummasti!

Lähetä kommentti