Syysloman jälkifiiliksissä

Syysloma meni yhdessä hujauksessa ohi kun tekemistä oli paljon. Vietin mahdollisimman paljon aikaa kavereiden kanssa, tehtiin pitkästä aikaa pieni kirpparikierros,  käytiin kylpylässä lillumassa ja ehdimpä vähän juhliakin välissä. Kivoja juttuja oli siis viikko täynnä, joten eiköhän tällä energialla selviä taas seuraavaan lomaan asti. Lähdettiinpä yhtenä lomapäivänä myös kuvailemaan ja löydettiin tuo ihanan pastellinvaaleanpunainen rakennus! Rakastan juuri tuollaisia aarteita keskellä kaupunkia, harmi vain, että ainakin Jyväskylässä on melko vähän säästetty vanhoja kauniita rakennuksia. Kameran edessä oleminen tuntuu vielä vähän vieraalta kun olen itse aina tottunut olemaan linssin toisella puolella. Harjoitustahan se vain vaatii, joten pitääkin varmaan ottaa tavoitteeksi olla myös kuvattavan roolissa enemmän. 
Hassua, että näiden kuvien ottamisesta on vain viikko aikaa ja lumesta ei ollut vielä tietoakaan. Nyt ulos katsoessa ainakin täällä päin Suomea on melko valkoinen maa ja lämpömittarikin on miinuksen puolella. Talvi pääsi taas kerran yllättämään. Yleensä tykkään paljon vuodenaikojen vaihtelusta mutta tällä hetkellä tuntuu, että syksy olisi voinut kestää vielä vähän pidempään. Ehdin oikeastaan vasta kunnolla virittäytyä syksytunnelmaan ja ihastelemaan oranssinkirjavia puita kun lehdet olivatkin jo yht'äkkiä maassa ja luntakin niiden päällä kaiken lisäksi. Noh, onneksi joulukin on kohta jo ovella ja pääsee tunnelmoimaan sitäkin ihan luvan kanssa. ;) 
Vaikka loma loppuikin, tulevassa jaksossa koulussa on ainakin tiedossa mielenkiintoisia kursseja, kuten tilasuunnittelua ja rakennetekniikkaa joten veikkaan että mukava parikuukautinen on ainakin koulun puolesta tulossa! Tein myöskin juuri sopimuksen uudelle salille, joten motivaatiota on toivottavasti liikunnankin osalta riittämiin. 

Kivaa viikon jatkoa ihanat!

6 kommenttia

 1. Mukavan kuuloinen syysloma ♥ Ja hei sä et ainakaan kameran edessä näytä siltä että ois vaikeaa olla, tosi rento ja aidon oloinen oot aina kuvissa;) Ihania kuvia, mäkin oon odotellut koska sitä löytäisi tiensä Kuopiossa tuollaisen vaaleanpunaisen talon lähettyville kuvailemaan:D Monesti oon sitä miettinyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe voi kiitos, itse sitä kai on aina niin kriittinen :D Kuopiossa käydessä oonkin bongannut paljon kivoja rakennuksia jotka soveltuisi hyvin kuvaustaustaksi!

   Poista
 2. Ompas ihania kuvia sinusta! <3 ja tykkään paljon noista housuista, onko ne mistä? :)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos <3 Housut on Gina Tricotista hankittu! Tosin siitä on hetki aikaa, joten en ole varma ovatko enää myynnissä.. Itsekin olen kyllä tykästynyt niihin :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostipas kivalta sinun syyslomasi :)! ja tosi nättejä kuvia ♥ nuo housut on ihanat *_*!

  ♥: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä rentouttava loma kaikin puolin! Voi kiitos <3

   Poista