Our home: livingroom

Tässä asunnonesittelyosiossa tehdään pieni katsaus meidän olohuoneeseen, joka itse asiassa on mun henkilökohtainen lempparihuone! Olohuoneessa tulee vietettyä eniten aikaa netflixiä ja leffoja katsellen ja muuten vain rentoutuen. Meillä on myös paha tapa syödä aamupala usein olkkarissa. Ainakin vielä on sohva säästynyt suuremmilta tahroilta, mutta varmasti keittiön pöydän ääressä syöminen olisi vähän fiksumpaa sohvan kunnon kannalta. :D Tykkään kuitenkin kodissa siitä, että voi olla ihan rennosti eikä jokaista tavaraa tarvitse varoa. Koti on kuitenkin tehty asuttavaksi ja pienet elämänjäljet saavat näkyäkin. 
Olohuone on juuri sopivan kokoinen meidän tarpeisiin, se ei ole yhtään liian iso tai liian pieni. Sinne mahtuu hyvin kulmasohva ja poikaystäväni elektroniikkanurkkaus tv-tasoineen ja vähän sisustustavaraakin. Meillä molemmilla oli vielä kotona asuessa säkkituolit, joten ne on tällä hetkellä pinottu sohvan viereiseen nurkkaan, josta ne saa kätevästi siirrettyä lisätuoleiksi vieraita tullessa kylään. Eihän nuo mitään kovin esteettisiä tuolla nurkassa ole, mutta käteviä kyllä ja viihdyttää erityisesti lapsivieraita kun niiden päälle voi hyppiä haha. 
Tykkään erityisesti huoneen valoisuudesta ja noista isoista, lähes yhden seinän kokoisista ikkunoista. Muuttaessa meille oli selvää, että halutaan iso sohva, johon mahtuu majoittamaan yövieraita ja sellainen me myös löydettiin. Päädyttiin moduulisohvaan, joka koostuu kolmesta palasta. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä kaikin puolin eikä yövieraillakaan ole tainnut selkävaivoja olla sohvalla nukkumisen jälkeen.
Himoitsemani Hayn Tray sohvapöydän sain ylioppilaslahjaksi reilu vuosi sitten ja se onkin ollut kaikin puolin tosi kätevä! Ollaan pidetty tuota kansiosaa vähän molemmin päin, nyt se on ollut aika pitkään käytössä ikään kuin "väärin"päin. Olen nähnyt joidenkin tekevän itse myös puusta kannen tuon tarjotinosan tilalle ja sekin on kyllä hauska idea ja helppo toteutta!
Hieman on olkkari vielä kesken siltä osin, että esimerkiksi tuo tv-tasolla oleva taulu on odottanut jo puoli vuotta pääsyä seinälle. Pääsisi ehkä vähän paremmin esille seinällä kuin puoliksi tv:n takana piilossa!
Odotan jo innolla, että pääsen laittamaan tunnelmavaloja ja tyynynpäällisetkin vaihtuvat pian jo jouluisempiin. Onko muita, jotka tykkäävät sisustaa vuodenajan tai juhlien mukaan? Meillä ei ainakaan näytä kovin montaa viikkoa koti samalta vuodenaikojen muuttuessa. :D

4 kommenttia

 1. Hei ompa tosi ihana tuo sohvapöytä! :-) kivan näköinen koti sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ollut onnistunut ostos! Kiitos paljon sulle Ninni :)

   Poista
 2. Ihanan lämmin ja kodikas olkkari! Huippua jos jaksaa sisustella vuodenajan ja juhlien mukaan, mä lähinnä syksyisin heitän kynttilöitä tuikkuja sun muita paljon sinne tänne ja keväällä otan ne pois + joulukoristelut on sitten eri juttu. Muuten näyttää koti lähes samalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjan paljon! Sisustamisessa juuri se on kivaa, että jokainen voi tehdä sitä omalla tavallaan eikä yhtä ja ainoaa oikeaa tapaa ole olemassa. :)

   Poista