Autumn vibes

Miten musta tuntuu, että tää syksy on mennyt ihan ennätysnopeasti ja kohta ollaan tääkin vuodenaika jo taputeltu ja voi siirtyä odottamaan joulua. Bongasin ekat glögit ja suklaakonvehditkin jo kaupoista ja vaikka jouluihminen olenkin niin tuntuu silti hassulta kun joulujuttuja alkaa jo nyt näkymään kauppojen hyllyillä. Vastahan se kesäkin oli!
Syksy menee monesti ainakin itsellä vähän sellaisessa "sumussa" ja suorittamalla eteen päin mutta tänä syksynä musta tuntuu, että oon pystynyt nauttimaan ihan joka hetkestä ja pysähtymäänkin välillä. Aika on mennyt hyvin pitkälle koulujuttujen parissa mutta vaikka deadlinet alkavatkin tulla vastaan niin suuremmalta koulustressiltä oon onnistunut onneksi välttymään.
Koulun lisäksi oon myös saanut aktivoitua itseni salille muutaman kerran viikossa ja sen lisäksi yrittänyt lenkkeillä aina kun mahdollista. En tiedä olenko täällä maininnutkaan, mutta mulla on tosiaan ensi kesänä tarkoitus osallistua puolimaratonille ja yritänkin sitä silmällä pitäen päästä lenkkeilemään ahkerasti. Voisinkin tehdä aiheesta postausta jos urheilujutut kiinnostaa. 
Ettei elämä kuitenkaan olisi liian fitnesstä niin lenkkeilyn vastapainona oon inspiroitunut myös leipomaan ahkerasti ja onkin tullut väsäiltyä vaikka minkälaisia herkkuja tässä muutaman kuukauden aikana. Tuntuu että kokoajan tekisi mieli kokeilla uusia reseptejä!
Leipomisen lisäksi myös sisustaminen on saanut uutta inspiraatiota ja kotiin onkin tullut osteltua muutama uusi sohvatyyny liikaa. Kaikki pehmeät ja lämpimät tekstiilit houkuttelee ja onkin ihana iltaisin uppoutua sohvalle tyynyvuoren keskelle katsomaan hyvää sarjaa tai leffaa. Poikaystäväni mielestä tosin sohvalle olisi kiva myös mahtua istumaan ja hän on asettanutkin mut viime aikoina tyynynostolakkoon heh.
Tästä postauksesta taisi tulla aikamoinen sillisalaatti, mutta toivottavasti pysyitte kärryillä ajatuksenjuoksussani. 

Ihanaa viikkoa tyypit! <3

2 kommenttia

  1. Ihana tuo pesukarhu tyyny! Mut saa pyytää herkuttelee, jos joskus leivot jotain gluteenitonta! ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä söpö! Haha tervetuloa vaan ihan millon tahansa :D voiskin muutes koittaa tehdä jotain gluteenitonta joskus!

      Poista