Lemppari aamupala

Mun lemppariruoka päivässä on ehdottomasti aamupala. Tykkään panostaa niihin aina kun mahdollista koska ainakaan mun päivä ei lähde kunnolla liikkeelle ilman hyvää aamupalaa. 
Aika usein lautaselle päätyy puuroa erilaisilla "täyte"variaatioilla ja tämänkin postauksen kuvituksena oleva tuunattu kaurapuuro on yksi mun lemppareista. Omena- ja banaaniviipaleiden, sekä kanelin liitto on vaan pettämätön. Yleensä lisään tähän komboon vielä lusikallisen maapähkinävoita, mutta se oli päässyt tällä kertaa loppumaan. Kiireisinä aamuina heitän puuron päälle yleensä marjoja suoraan pakastimesta ja pari lusikallista raejuustoa, toimii mielestäni aina! Opin tänä kesänä kaverini vinkkaamana laittamaan puuron päälle jogurttia ja se onkin oikeasti yllättävän hyvää vaikka aluksi epäilinkin. Puurosta saa kehitettyä kyllä monenlaisia variaatioita mielikuvitusta käyttämällä, seuraavaksi haluaisin testata paljon kehuttua siemenpuuroa.

Onko siellä ruudun toisella puolella muita puuronsyöjiä? Onko teillä mitään hyviä vakkarireseptejä?

Tykkään itse lueskella blogeista helppoja ja nopeita ruokavinkkejä, koska en itsekään ole mikään kummoinen gurmeekokki vaikka keittiössä tykkäänkin hääräillä. Ajattelin, että voisin vinkkailla jatkossakin jos vastaan tulee jotain hyviä makuyhdistelmiä. Lisäksi pahoittelut tuosta todella hiljaisesta heinäkuusta, on ollut niin toiminnantäyteinen kesä, että blogi on päässyt unohtumaan ihan kokonaan! Yritän tässä kuussa herätellä blogia enemmän eloon. :D

Lähetä kommentti