Kesän must tuotteet

Vaikka kesä onkin jo lopuillaan niin ei se silti kokonaan vielä ohi ole! Vielä siis ehtii kertoa muutamista omista kesän lempparituotteista. Nämä ovat tietysti omien kokemuksieni mukaisia mielipiteitä, joten se joka toimii toisella, ei välttämättä toimi toisella. Toivottavasti saatte tästä kuitenkin jotain vinkkiä itsellenne!
Keväällä NYXin rantauduttua suomeen, kävin heti nappaamassa itselleni paljon puhutun highlight & contour paletin ja se on todellakin lunastanut paikkansa mun meikkipussissa. Hinta-laatusuhteeltaan ihan mielettömän hyvä, tykkään x100! 
Varjostuksia tehdessä käytän Real Techniquesin bold metal puuterisivellintä, koska mun mielestä sillä saa tasaisimman lopputuloksen enkä ainakaan itse ole onnistunut saamaan sillä liian rajuja varjostuksia aikaan. Real techniquesillahan on myöskin ihan oma varjostukseen tarkoitettu sivellin mutta en ole sitä koskaan kokeillut kun olen todennut tuon puuterisiveltimen niin hyväksi. Varjostuksien tekeminen on nykyään ihan lempparipuuhaani kun saa sutia kasvoja tuolla unelmapehmeällä siveltimellä hehe. Olen muutenkin huomannut, että laadukkaisiin siveltimiin kannattaa panostaa, sillä sen todella huomaa lopputuloksessa.
Vaikka tämän pitikin olla lempparituotteiden esittely niin kuvaan oli päässyt mukaan myös yksi ei niin hyväksi havaittu tuote, nimittäin NYXin Concealer Wand. Olen ikuisuuden etsinyt hyvää peitevoidetta, sillä ihoni on aika vaativa ja on vaikeaa löytää juuri oikeanlaisia pohjameikkituotteita. Tämä NYXin peitevoide ei peittänyt ainakaan itselläni tarpeeksi ja se lähti nopeasti kulumaan pois iholta. Lisäksi se loppui todella nopeasti vaikka en aivan jokapäiväisessä käytössä sitä pitänytkään. Olisko teillä antaa jotain vinkkiä hyvälle peitevoiteelle, joka peittäisi tehokkaasti tummat silmänaluset ja ihon epätasaisuuksia?
Olen testaillut aika monta eri itseruskettavaa ja tänä kesänä päätin kokeilla paljon kehuttua Vita Liberatan Fabulous Tinted moussea (sävyssä medium). Se on ollut kyllä kalpeiden koipieni ja pelastus ja sopii kuivalle iholleni todella hyvin. Olen normaalisti niin vaalea, että tuo medium sävy on tuonut sopivasti päivetystä iholle näyttämättä kuitenkaan yhtään feikiltä. En osaa sanoa millaisen lopputuloksen tummempi versio saa aikaan, mutta uskoisin ettei sekään petä lupaustaan. Täytyy seuraavalla kerralla kokeilla ehkä sitä! Väri kesti iholla mielestäni odotettua vähemmän aikaa, mutta kului luonnollisesti pois eikä jättänyt jälkeensä epämääräisiä itseruskettavaläiskiä. Olen kuitenkin tyytyväinen tuotteen luonnolliseen lopputulokseen ja plussaa tulee myös todella nopeasta kuivumisajasta. Tämän tuotteen kanssa ei ole kertaakaan ollut valkoiset lakanat oransseina. 

Olen testaillut myös muutamia erilaisia levityshanskoja ja olen todennut parhaaksi kuvassakin näkyvän For All My Eternityn levityshanskan. Aiemmin testaamani Vita Liberatan versio hajosi käsiin jo muutaman levityksen jälkeen, mutta tämä tällä hetkellä käytössä oleva For all my eternityn versio on kesän ahkeran käytön jälkeen edelleen kuin uusi eikä hajoamisesta ole tietoakaan! Lisäksi levitysjälki on todella tasainen eikä tarvitse pelätä inhottavia itseruskettavaraitoja iholla.
Käytän harvemmin kesällä kunnon hajuvesiä ja olenkin todennut erilaiset vartalotuoksut paremmaksi vaihtoehdoksi. Tällä hetkellä kaapista löytyy lähinnä Victorias Secretin vartalotuoksuja ja niistä mun suosikit on all-time-favorite Mango temptation, jota käytän ihan ympäri vuoden ja uudempi suosikki Total attraction. Raikkaan mangoinen versio on ollut mun suosikki jo muutaman vuoden ajan, sillä se sopii täydellisesti mun ihoon ja rakastan mangon tuoksua muussakin kosmetiikassa. Oon huomannut, että raikaat ja kevyet tuoksut on ehdottomasti se mun juttu. Total attraction on enemmän kukkaisempi tuoksu ja se sopiikin mielestäni hyvin kesään. Olen tykännyt näistä VS:n tuoksuista kun tuotteet ovat riittoisia, hinta on kohdillaan ja tuoksut eivät haihdu päivän mittaan toisin kuin monet muut kokeilemani.
Muutama vinkkaamisen arvoinen hiustuote on myös löytynyt kesän aikana ja erityisesti Bonacuren Repair Rescue on päässyt luottotuotteekseni. olin ennen vannoutunut Wellan Luxe oil hiusöljyn käyttäjä, mutta tuo Bonacuren voidemainen latvasuoja vie kyllä voiton! Hiukset jää ihanan sileiksi ja helposti käsiteltäviksi ja mikä parasta; tuotetta ei tarvitse laittaa kuin ihan pienen herneen kokoisen tipan verran, joten todella riittoisa tuote kyseessä. Tuote tuoksuu mielestäni ihan sille, kuin olisi vasta tullut kampaajan käsittelystä raikkailla uusilla hiuksilla.
Mangon tuoksun lisäksi rakastan kookosta kaikessa muodossa ja kaupan hyllyltä löydettyäni kookoksen tuoksuista shampoota en vain voinut olla testaamatta sitä! Olen käyttänyt monta vuotta Tigin punaisessa pullossa olevaa shampoota, joten vaihtelun vuoksi halusin testata jotain uutta. OGX:n Coconut milk shampoo lupaa vahvistaa hiusta ja lisätä elastisuutta kosteutusta unohtamatta.   Mielestäni hiukset jäivät tästä ihanan pehmeäksi ja etenkin se kookoksen tuoksu oli IHANA! Plussaa myös tuotteen luonnollisuudesta.

Löytyikö teiltä samoja suosikkituotteita kuin multa? :)

4 kommenttia

  1. Kivoja suosikkeja! Tuota nyx:sin palettia on kehuttu kyllä paljon:)
    http://love-sannar.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! :)

      Poista
  2. Haha ei vissiin pitäis lukea tälläsia postauksia kun tulee ihan hirveä nettishoppailu himo :D! Kaikki noi tuotteet vaikutti ihanilta mutta etenkin noi VS:n tuoksut ja toi nyxin paletti 8) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mullakin tulee aina tällaisten postausten lukemisen jälkeen hirveä "tarve" ostaa kaikkea ;D Kannattaa ehdottomasti laittaa testiin!

      Poista