vuosi sitten..

Voiko siitä olla oikeasti jo vuosi kun itse sain valkolakin päähäni? Hassua kun vuosi on mennyt niin nopeasti, että muistan valmistumiseni kuin eilisen (veikkaan, että tulen sanomaan näin myös monien vuosien päästäkin). Muistan vieläkin sen tunteen, kun olimme koulun ylioppilasjuhlassa ja rehtori lausui puheensa lopuksi ne maagiset sanat, jolloin lakin sai painaa päähänsä. Se tunne oli jotain niin mieletöntä kun kolmen (välillä todella pitkältä tuntuvan) vuoden jälkeen tajusin istuvani siinä itsekin lakki päässäni samalla tuntuen kuitenkin haikealta, että sen päivän jälkeen kaikkien niiden vieressäni istuvien lakkipäiden tiet erkanevat. Muistan ajatelleeni, että tästä mun elämä vasta oikeasti alkaa. Nyt vuosi valmistumisen jälkeen voin todeta, etten olisi ikinä kuvitellut olevani tässä tilanteessa missä nyt olen. Vuodessa on ehtinyt tapahtua niin paljon asioita: olen saanut mielettömiä tilaisuuksia, uusia ystäviä, olen oppinut itsestäni vuodessa enemmän kuin koko elämäni aikana yhteensä, eteen on tullut myös pettymyksiä ja niitä huonompia hetkiä mutta kaikenkaikkiaan valmistumisen jälkeinen vuosi on ollut todella opettavainen. Täytyy ehkä myöhemmin avata vähän enemmän kyseistä aihetta, mutta nyt ajattelin näyttää muutamia vuosi sitten otettuja yo kuvia itsestäni.
Kuvaaja: Taina Ristikivi


Paljon onnea kaikille valmistuneille, nauttikaa päivästänne! :)

Follow my blog with Bloglovin

10 kommenttia

 1. Oot todella kaunis näissä kuvissa ja kuvien taustakin on upea! :-) Sun blogi on tosi ihanan oloinen, ryhdyin lukijaksi. :-) Tervetuloa vastavierailulle mun blogiin! <3

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon sulle <3 ja hei tervetuloa lueskelemaan mun höpötyksiä! Täytyypä käydä tsekkailemassa sunkin blogi ;)

   Poista
 2. Muistan itsekin kun vamistuin vuosi sitten merkonomiksi, ja muistan kyllä edelleen kaiken ihan selvästi :D Ihania kuvia, olet niin kaunis ♥ Vuoteen on kyllä mahtunut paljon kaikenlaista, olisi kiva lukea siunkin ajatuksia asiasta! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika menee vaan niin nopeaan ettei meinaa perässä pysyä! Kiitos hirveästi <3 Täytyypä pistää postausidea korvan taakse.. tuntuu että itsellä löytyisi paljonkin ajatuksia aiheesta.

   Poista
 3. Tuo on ollut niin iso juttu elämässä tuo lakin saanti että varmasti muistaa sen kuin eilisen ♥ Upeita ja kauniita kuvia sinusta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellekin se oli sellainen etappi elämässä, joka tuntui aina niin kaukaiselta ajatukselta mutta nyt tuntuu uskomattomalta, että se päivä todella tuli joskus! Ihania muistoja jäi <3 Voi kiitos paljon sulle. :)

   Poista
 4. Voi miten ihania kuvia, oot kyllä hurjan kaunis! :> Löysin blogiisi vasta,ja pakko kyllä kehua! Ihanan raikas ulkoasu, ihania kuvia, yksi lukija lisää ilmottautuu :>

  <3 http://sannamarian.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mikä ihana kommentti, KIITOS hurjasti <3 ja hei tervetuloa seurailemaan mun juttuja! Taidanpa käydä kurkkimassa myös sun blogia ;)

   Poista