Summer bucket list


Tänä kesänä...

Matkusta ulkomaille - tää kohta toteutuu itseasiassa jo ensiviikolla kun matkustetaan poikaystävän ja hänen perheen kanssa Espanjaan Alicanteen. Tätä reissua ollaan odotetukin jo joulusta asti ja ihanaa kun se vihdoin on niin lähellä!

Toteuta extempore ideoita, niitä hölmöjäkin - Kesällä on ihana vaan antaa ideoiden lentää! Hypätä vaatteet päällä järveen, käydä salin jälkeen vetämässä mäkkärin hamppariöverit, ostaa junaliput pienellä varoitusajalla ennestään tuntemattomaan kaupunkiin, nukkua yö teltassa jne..
Käy festareilla - Summer uppiin on perinteisesti liput ostettuna mutta vielä kuumottelisi käydä joillakin muillakin festareilla.. Mietittiin aluksi Ruisrockia, mutta majoitusongelmista johtuen päädyttiin Lahden suuntaan. Oisko teillä ideoita hyvistä festareista?

Syö mansikkaöverit - tästä ei ole epäilystäkään, sillä tää on muodostunut jo jokavuotiseksi kesäperinteeksi.

Vieraile jossakin sellaisessa kaupungissa, jossa et ole ennen käynyt - Oon jo pitkään halunnut käydä kesällä Porvoossa, saa nähdä oisko tänä kesänä vihdoinkin sen aika.
Opettele uusia kampauksia - Oon aloitellut tätä itseasiassa jo vuoden alusta lähtien ja edelleen haluan oppia lisää! Erityisesti lettikampaukset kiinnostaa.

Risteile Tallinaan - Tätäkin ollaan jo vähän suunniteltu mutta tarkkaa päivää ei olla vielä päätetty. Ihanaa, kun Suomen lähistöllä on tuollainen paikka, johon pääsee helposti ja nopeasti käymään mutta silti se on ihan oma maailmansa!

Etsi uusia lenkkipolkuja niiden vanhojen tuttujen tilalle - Yleensä tallailen vain samoja katuja ympäri vuoden vaikka tiedän, että tässä meidänkin lähellä olis kyllä muitakin vaihtoehtoja. Jotenkin sitä aina vaan jämähtää vanhoihin tapoihin niin helposti..
Testaile uusia jäätelömakuja - Oon kaupoissa pyöriessä huomannut, että jätskialtaat pursuavat uutuuksia. Seuraavaksi mua houkuttelisi kokeilla Mariannejäätelöä ja paljon kehuttuja Jymy -jäätelöitä. Olis kiva kokeilla tehdä myös itse esim. mehujäitä!

Hengaile kavereiden kanssa terasseilla ja piknikkien merkeissä - Onko parempaa tapaa viettää kesäpäivää kavereiden kanssa?

Järjestä grillibileet - Grilli on vielä hommaamatta, mutta ollaan ton toisen puoliskon kanssa suunniteltu jo sen hankintaa Espanjan matkan jälkeen.
Käy yöuinnilla - Viime kesänä tää jäi välistä, joten pakko korjata asia tänä kesänä!

Hanki rusketusrajat - Haha tää on mun kaveripiirissä jo urbaani legenda kun kaikki tietävät etten mä rusketu ikinä lähes yhtään.. Joka vuosi ruskettuminen on kuitenkin mun kesätavoitteena, joten tämäkään vuosi ei tee siitä poikkeusta! Jos ei muuten niin ainakin sitten purkista.. :D

Käy päiväreissulla (tai pidemmällä visiitillä) Helsingissä - Helsinki on vaan niin ihana (kesä)kaupunki, että pakko päästä viettämään shoppailupäivää sielläkin suunnalla!

Elä hetkessä fiiliksen mukaan - Esimerkiksi sään ei saisi antaa liikaa vaikuttaa mielialaan, vaan pitäisi nauttia joka hetkestä täysillä!


Kuuluuko teidän kesän bucket listille samoja asioita kuin mulla? :)

4 kommenttia

  1. Ihania suunnitelmia, näitä on niin kiva lukea! :) Tallinnassa voisi kyllä taas käydä nyt kesän aikana, viime kesän reissu sinne oli jotenkin niin ihanan rento ja extempore ♥ Oijoi, olen varmaan käynyt viimeeksi yöuinnilla joskus lapsena, ehdottomasti täytyy toteuttaa tuokin kohta tänä kesänä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin aina tykkään lueskella muiden bucket listejä niin oli kiva itekin toteuttaa sellainen :) Tallinna on kyllä ihana kaupunki varsinkin kesällä, ja vieläpä niin lähellä!
      Kannattaa ehdottomasti kokeilla yöuintia, niin ihanaa puuhaa valoisana kesäyönä. :)

      Poista
  2. Voi kun sulla on ihania kesäunelmia! :) Grillibileet ja yöuinti kuulostaa huikeelta, pitääpä lisätä ne omaankin bucketlistiin, kun ovat jostain syystä päässeet unohtumaan! :D Mulla on suunnitteilla myös ulkomaareissausta ja haaveilen myös jossakin (uudessa) Suomen kolkassa käymisestä. Itse asiassa Porvoo kiinnostaisi mua myös, ja vaikka oonkin käynyt siellä lapsena, en muista kaupungista muuta kuin sen, että se vanha kaupunki on tosi nätti. <3 Toivottavasti pääset toteuttamaan mahollisimman monta noista listaamistasi asioista! :)

    terkuin Ulla // Unelmannuppuja // http://unelmannuppuja.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa, että säkin sait omaan bucket listiin uusia ideoita tästä! Mäkin luen aina muiden bucket listejä innolla kun niistä saa niin paljon inspiraatiota :) Voi Porvoo kyllä houkuttelisi niin paljon, juurikin se vanha kaupunki kiinnostaa mua erityisesti.

      Kiitos ihanasta kommentistasi! Toivottavasti säkin pääset toteuttamaan paljon kesäsuunnitelmia. :)

      Poista