Satamapiknik


Huh, viime päivät on olleet niin kiireisiä etten ole paljoa ehtinyt koneelle istua. Aloittelin tuossa viikon alussa erästä kesätyötä ja päivät onkin menneet siellä nopeasti. Viime viikolla otin kuitenkin kaiken irti lomailusta ja päätettiin lähteä viettämään aurinkoista kesäpäivää satamaan. Napattiin  kaupasta mukaan piknikevääksi rasia mansikoita, kylmää juotavaa ja koottiin salaattibaarista mieleisemme salaatit. Satamaan päästyämme levitettiin viltti nurmikolle, laitettiin musat soimaan ja nautiskeltiin kesän lämmöstä. Just nyt tuolla ulkona näyttää siltä, että näissä kuvissa näkyvä auringonpaiste on muisto vain mutta toivottavasti Suomi vielä yllättää ja saadaan nauttia lämpöisistä kesäpäivistä tulevinakin viikkoina. Vaikka toisaalta, näillä keleillä ei haittaa ollenkaan olla töissä sisätiloissa. ;) Mulla on tästä kesästä jotenkin tosi hyvä fiilis ja mielessä on kyllä muutakin kuin vain töiden tekoa. Voisinkin naputella jotain kesän bucket listiä ja katsella sitten kesän loputtua, kuinka monta kohtaa toteutuikaan.

Millaisia suunnitelmia teillä on tälle kesälle?

6 kommenttia

 1. Ahh noita säitä! Onneksi niiden aikaan sai vapailla, nyt ei haittaa yhtään nämä viileät ja sateiset kelit kun mulla mahtuu muutamaan viikkoon niiin paljon töitä:D Juhannusviikko toivonmukaan lämmin ♥ Bucket list kuulostaa hyvälle 8) Mullain löytyy sellainen blogistani;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha sullakin menee sitten töiden suhteen samalla tavalla kuin mulla :D joo toivotaan, että tänä vuonna saatais nauttia lämpimästä juhannuksesta! Kiva, että bucket listille löytyy kannatusta, taidankin käydä kurkkimassa myös sun blogia. ;)

   Poista
 2. Oi miten ihanan kesäisiä kuvia! ♥ Jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia sulle! Ja tervetuloa seurailemaan mun juttuja :)

   Poista
 3. Ihania kuvia <3 Oi vitsi tuli itselläkin ikävä tuollaisia piknikejä, olisipa taas lämmin! Ja totta puhut, tällaisella kylmemmällä ja sateisella säällä menee ihan mielellään töihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tuuli <3 Joo noita pitää kyllä toteuttaa uudelleen heti kun vaan säät sallii, näillä keleillä ei ihan viitsi jäädyttää ulkona itseään :D

   Poista