Taco night

Huh, ainakin pahimmat tekniset ongelmat alkaa olla selätetty blogin kanssa, joten pääsen vihdoinkin kirjoittelemaan tänne. Ajattelin tulla kertomaan vähän yhdestä maanantai-illasta, joka vietettiin kaverin kanssa tacoillan merkeissä. Maanantait on tunnetusti niitä päiviä kun yhdellä jos toisella tuntuu olevan käynnistymisvaikeuksia viikkoon ja se olikin täydellinen päivä tehdä jotain vähän spesiaalimpaa! Olen muutenkin huomannut, että ihan liian usein tulee arkena tyydyttyä siihen jokaviikkoiseen arkimoodiin ja paahdettua maanantaista perjantaihin ihan niitä perusjuttuja tehden. Usein vasta viikonloput onkin niitä, milloin oikeasti tuntee elävänsä kun tekee jotain normaalista poikkeavaa. Pitäisi kyllä skarpata tuon asian suhteen, koska ainakin itse haluaisin, että voisin nauttia ihan jokaisesta päivästä samalla tavalla enkä eläisi vain viikonloppuja tai kesää varten.

Mutta tosiaan, eräänä maanantaina sitten mietittiin mitä ruokaa olisi kiva kokkailla yhdessä ja kaveri muisteli syöneensä nachopaistoksen tapaista ruokaa, jota heidän suvussaan kutsutaan "Ruotsin ruoaksi". Pienen googlettelun jälkeen en löytänyt ihan vastaavaa ohjetta tai korvaavaa nimeä tälle herkulle, mutta voin sanoa että hyvää se kyllä oli!

Taiteltiin oikein servetit ja kaikki!
Vähän erilainen nachopaistos mihin on totuttu kun nachot ja jauheliha"paistos" olivat erikseen, eikä niitä sekoitettu keskenään. Perussalaatti ananaksella vielä kylkeen,  voi nam!

Lähetä kommentti