I love...

Tulen varmaan tosi jäljessä tämän asian kanssa mutta mulle aika uusi tuttavuus on I love... -sarjan tuotteet, joihin koukutuin täysin kun sain joululahjaksi kyseisen merkin vartalokuorinnan. Sen jälkeen olenkin hamstrannut suihkugeelejä ja vartalovoiteita  huumaavilla tuoksuilla varustettuina ja ajattelin vinkkailla teillekin, jos siellä ruudun toisella puolella on sellaisia, jotka eivät ole näitä tuotteita päässeet vielä kokeilemaan. I love... -sarjan tuotteet on siitä hyviä, ettei niitä todellakaan ole hinnalla pilattu ja itse olen monesti löytänyt noita myös alennuskoreista ihan muutamalla eurolla. Esimerkiksi toi kuvissa näkyvä vartalovoide taisi olla alle kaksi euroa kun sen alesta bongasin. Kuvissa näkyvä "Perfectly peachy" on mun tän hetken lemppari ja siinä onkin mun mielestä vähän jonkun persikkaisen leivoksen tuoksu, voi nam!
Muutaman euron tuotteille mulla ei mitään erityisiä odotuksia ollut mutta ainakin omasta mielestä nää on ajanut asiansa paremmin kuin monet kalliimmat tuotteet. Mulla on ollut aina todella kuiva ja herkkä iho eikä näistä mulla kyllä ole kuin positiivista sanottavaa. Ainoana "huonona" puolena ehkä se, että nää tekisi melkein mieli syödä kun kylppärin valtaa niin huumaava tuoksu haha. Itse en ole yliherkkä tuoksuille mutta luulen, että jotkut saattavat kokea nämä hieman liian makean tuoksuisina.
Seuraavaksi ajattelin tältä sarjalta kokeilla mango&papayaa tai coconut&creamia, pink marshmallow ja lemon sorbet myös kiinnostaa.

Ootteko te käyttäneet kyseisiä tuotteita vai onko muitakin hitaasti syttyviä tyyppejä, kuin mä? :D mikä on ollut teidän suosikki?

2 kommenttia

  1. Nuo tuoksuu niin herkulliselle! <3 Itselläni on ollut joku I love... -suihkugeeli, mikä muistaakseni tuoksui mansikalle ja jollekin muulle, ja se oli kyllä ihanaa! Noita voisi kyllä hamstrata kaapit täyteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuulostaa ihanalta toi mikä sulla on ollut! Äläpä muuta sano :D

      Poista