Beginning

Oon miettinyt uuden blogin aloitusta jo pitkään ja nyt vihdoinkin tuntui olevan sopiva hetki pistää tämä pystyyn. Olen tosiaan kirjoitellut aiemmin muutamaakin eri blogia ja nyt muutaman vuoden tauon jälkeen mieleni teki taas päästä kirjoittelemaan ja jakamaan fiiliksiä.
Ensimmäinen postaus on tunnetusti se vaikein ja varmasti perusasioiden kertominen voisi olla se hyvä keino aloittaa.


Olen tosiaan parikymppinen, ensimmäisen vuoden sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun opiskelija Keski-Suomesta. Asun poikaystäväni kanssa meidän ensimmäisessä yhteisessä ja meille täydellisessä kaksiossa, johon muutimme vasta muutamia kuukausia sitten.
Olen ikuinen haaveilija, kauniita asioita rakastava esteetikko, jonka ikuinen päämäärä on uskaltaa nauttia elämästä täysillä. Täältä ruudun toiselta puolelta löytyy myös yksi parantumaton herkkusuu, joka potee välillä morkkista sokeriövereistä mutta toisaalta muistuttelee itseään siitä, ettei elämä aina ole niin vakavaa.

Sisustus tulee varmasti olemaan aiheena yksi blogini punaisista langoista mutta sen lisäksi toivon antavani inspiraatiota muiltakin elämän eri osa-alueilta, kuten tyylistä, kauneudesta, ruuanlaitosta ja urheilusta. Blogini tulee sisältämään paljon tyttömäistä hömppää mutta välillä sukelletaan myös pintaa syvemmälle.
Blogissani syödään Nutellaa suoraan purkista, fiilistellään kesähepeneitä, suunnitellaan uusia sisustusprojekteja, etsitään uusia koukuttavia sarjoja ja muistetaan välillä urheillakin. Tätä kaikkea tulette siis löytämään täältä enemmän tai vähemmän tasapainossa keskenään, kaiken päämääränä kuitenkin elää täysillä nykyhetkessä, unelmoida tulevaisuudesta ja oppia eilisestä.

Tervetuloa siis mukaan seuraamaan mun elämän tähtihetkiä ja niitä kompastuskiviäkin!


-Katariina

2 kommenttia

  1. Kuulostaa tosi hyvältä kaikki kertomasi ja isot plussat myös kauniista ulkoasusta! :) Ja hei, sisustuspostaukset kiinnostaa aina, täältä nimittäin löytyy koti joka taitaa olla ikuisuus remontti kohde ja tuntuu ettei sisustuksesta tule koskaan valmista! :D

    VastaaPoista
  2. Voi että, kiva kuulla että tykkäät! Haha taitaa olla vähän itse kullakin sama juttu tuon kodin sisustamisen kanssa kun ideoita tulis enemmän kuin ehtis toteuttaakkaan. :D Kiitos ihanasta kommentista!

    VastaaPoista